torstai 6. maaliskuuta 2014

heräsin musiikkiin. selkäni kivut muistuttivat olemassaolostaan ja tekivät makaamisesta epämukavaa. onneksi mieheni kävi hetkeksi viereeni juttelemaan; se vei ajatukseni kivusta ja aamuni alkoi paljon paremmin. kun antaa hyvien asioiden tapahtua niin ei ne pahat asiat paljoa paina~

yksi paha asia on se, että olen ollut jo pidemmän aikaa sairaslomalla selkäni vuoksi.. kävely, istuminen, makaaminen tai mikään muu liike ei tunnu hyvältä; missään ei ole mukava olla, mutta lääkkeet auttavat hetkeksi. jos ajattelisin koko ajan; minuun sattuu/ -koskee/ -on huono olla etc. niin ei siinä tule muuta kuin säälittyä itseään ja jumittuu siihen > sitten ainakin on paha olla.

eilen kävin röntgenissä kuvauttamassa lantio/ristiselkä alueen ja saan kuulla tulokset lääkäriltä ensi viikolla. minua jännittää vähän tietää mitä kuvista löytyy... kultani ajoi minut röntgenin lisäksi käymään poliisiasemalla uuden passini hankkimista varten, sillä nykyinen vanheni. päivämme alkoi viideltä aamulla ja päättyi 00.00 viime aamuyöhön. tänään on hieman rennompi päivä ja ei ole kiirettä minnekään. se on mukavaa, vaikka kaipaankin töihin. (ihan oikeasti, sillä tykkään työstäni ja sairastelu ei ole kivaa..)

unelmoin ♥
unelmoin kesästä, lämpimistä illoista rannalla kultani kanssa, siitä miten voin painaa paljaat varpaani hiekkaan, suudella kuutamon aikaan.. hennommista vaatteista, merestä, tasaisesta sydämen sykkeestä korvalehteni alla,  kevyestä olosta.. sinisestä tqivaasta ja vahvoista käsivarsista ympärilläni; niinkuin ovat ne nytkin..

minulla on juuri nyt hyvä ja lämmin tunne. sisälläni joskus ollut suuri kylmä aukko, on arpeutunut kasaan ja sen päällä on lämmin, vahva tunne. sentunteen/olon on luonut minulle tärkein ihminen maailmassa, P ♥ tähän on hyvä lopettaa tämä tekstini. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti